7 de Ribera experience – Vine a la Ribera d’Ebre, descobreix el que menges!

7 de Ribera experience

7 de Ribera Experience

¡Bon dia! Ja es divendres i, com bé saps, un cap de setmana a la Ribera d'Ebre pot donar per molt. Amb aquest vídeo volem compartir amb tu el nostre particular #7deRiberaExperience. Per gaudir-lo al màxim no oblidis activar el so… 😉 ¡Bon cap de setmana amb gust de Ribera!

Publicado por 7 de Ribera Hostal Agrobotiga en Viernes, 15 de abril de 2016

El 7 de Ribera és un hostal-agrobotiga situat a Móra d’Ebre, un indret acariciat per el riu i protegit per les muntanyes. La natura es respira per els quatre cantons d’aquest petit poble del sud de Catalunya.

Un encreuament de camins plens d’història i de tradició.  Cuna de pintors, escultors i artesans, antepassats dels agradables ciutandans que viuen amb respecte i armonia, en una barreja de cultures i històries úniques, que conformen un marc inigualable.

Com deia el nostre historiador local Artur Cot i Miro: “L’Ebre ha estat sempre el carrer major de la vila i el castell, hostal de reis, tota la vila botiga i cada llar una porta oberta. Móra d’Ebre el poble on ningú se sent estrany ni foraster.”

 

La Ribera d’Ebre és terra de productors i mestres artesans, de camps de conreu i reserva de la Biosfera. Podràs gaudir dels millors productes extrets d’aquesta terra i forjats per les destres mans dels seus habitants. Vine a còneixer de primera mà com es recolecten i s’elaboren, i descobreix el que menges!

Disfruta dels nostres plats típics, com la clotxa i acompanya-la amb els nostres deliciosos vins, de vinyes regades per el riu Ebre i amb olives, d’oliveres que creixen imparables sota la protecció de la Picossa.

Un indret que ofereix diversió des de els més petits fins als més grans. Un indret on s’uneixen la modernitat, la tradició, la cultura i l’aventura, per oferir un espai on tothom té cabuda.

Vine a passar un cap de setmana genial on coneixeràs el riu Ebre en estat pur i on podràs degustar un dels millors formatges d’ovella de Catalunya.

Deixe’t introduir per tots els valors d’aquesta terra i forme’n part de la millor manera, disfrutant i donant valor al nostre país.

http://www.7deribera.com/

Vine a descobrir tot el que la Ribera et pot oferir!