Educació i consciència

De què tracta l’apartat d’Educació i consciència?

En el nostre BLOG trobareu diverses entrades corresponents a petits relats sobre els nostres productors.

Estem en contacte permanent amb els nostres productors, i amb una barreja de realitat i ficció hem creat diverses històries per poder contar als nostres fills, per ensenyar-los que darrere de tots els productes que consumeixen cada dia, hi ha un gran esforç per part dels pagesos i de la terra que cultiven. Una història d’esforç i natura que serà les delicies dels més petits.

Amb la facilitat que obrim una bossa o comprem un producte per internet sembla que aquell producte sempre hagi estat així, sense arribar a plantejar-nos d’on prové, o qui ha dedicat el seu temps i passió a fabricar-lo.

Els relats van acompanyats de diverses fotos reals dels camps i productors protagonistes de les històries, a la vegada que els acompanyem de dibuixos descarregar-les perquè els més petits puguin pintar. A la vegada que llegeixen o escolten la història de la persona que produeix el aliment que es mengen, podran pintar el dibuix, perquè es fessin una idea més aproximada de com són.

I no tan sols entre el home i la natura, les associacions per la conservació d’espais naturals també existeixen entre els mateixos animals, o entre plantes. Tot l’ecosistema està en equilibri i interrelacionat per poder conviure en un mateix espai.

Finalment amb les nostres sortides al camp, podran veure amb primera persona aquells llocs que n’han sentit a parlar i que hauran pintat.

Els nostres productors estaran encantats de ensenyar-vos les seves terres i els seus processos de producció perquè pugueu conèixer de primera mà què és el que consumiu i quina és la seva història.

Una nova experiència per als més petits i els més grans, ideal per disfrutar-la junts, i formar part de la nostra gran família!