Reserva de la Biosfera
-
Mel de Romaní 500 GR
Mel elaborada per Apícola Brull Casanova.
En adquirir aquest producte contribuïu a que les families d’apicultors puguin continuar fent aquest ofici i també el medi ambient, ja que la feina pol·linitzadora de les abelles és molt important per al manteniment dels cultius i de la flora silvestre.
La mel és un producte procedent del néctar de les flors i recollit per les abelles. Tot el procès de la nostra mel es fa acuradament per preservar-ne les propietats.
Per la seva puresa, quan la seva temperatura és inferior a 14ºC pot cristal·litzar.
-
Pol·len 250GR
Mel elaborada per Apícola Brull Casanova.
En adquirir aquest producte contribuïu a que les families d’apicultors puguin continuar fent aquest ofici i també el medi ambient, ja que la feina pol·linitzadora de les abelles és molt important per al manteniment dels cultius i de la flora silvestre.
El pol·len és la part reproductiva masculina de les plantes més evolucionades del sistema biològic vegetal. Les abelles recullen el pol·len amb els pèls del seu cos, on es peguen quan estan en contacte amb les espores, després es pentinen els pèls amb les potes i emmagatzemen els pol·len a les potes de darrera, formant una boleta que transportaran fins el rusc.
-
Arròs Carnaroli 1KG
Lo nostre ARRÒS es una empresa familiar d'Amposta, al Delta de l'Ebre.
El Jordi és el gerent, amb la seva empenta i la de la seva familia tenen un moli propi i una marca propia d'arròs, que els permet controlar tot el cicle del producte, desde la producció als seus camps fins l'embalatge final.
Actualment produeixen arròs Bomba, Marisma, Marisma integral, Hoshi i Carnaroli. Tots els productes tenen el segell de Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera.
-
Arròs Marisma Integral 1KG
Lo nostre ARRÒS es una empresa familiar d’Amposta, al Delta de l’Ebre.
El Jordi és el gerent, amb la seva empenta i la de la seva familia tenen un moli propi i una marca propia d’arròs, que els permet controlar tot el cicle del producte, desde la producció als seus camps fins l’embalatge final.
Actualment produeixen arròs Bomba, Marisma, Marisma integral, Hoshi i Carnaroli. Tots els productes tenen el segell de Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera.
-
Mel de Romaní Antigoteig 250GR
Mel elaborada per Apícola Brull Casanova.
En adquirir aquest producte contribuïu a que les families d’apicultors puguin continuar fent aquest ofici i també el medi ambient, ja que la feina pol·linitzadora de les abelles és molt important per al manteniment dels cultius i de la flora silvestre.
La mel és un producte procedent del néctar de les flors i recollit per les abelles. Tot el procès de la nostra mel es fa acuradament per preservar-ne les propietats.
Per la seva puresa, quan la seva temperatura és inferior a 14ºC pot cristal·litzar.
-
Arròs Marisma 1KG
Lo nostre ARRÒS es una empresa familiar d'Amposta, al Delta de l'Ebre.
El Jordi és el gerent, amb la seva empenta i la de la seva familia tenen un moli propi i una marca propia d'arròs, que els permet controlar tot el cicle del producte, desde la producció als seus camps fins l'embalatge final.
Actualment produeixen arròs Bomba, Marisma, Marisma integral, Hoshi i Carnaroli. Tots els productes tenen el segell de Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera.
-
Vermut Negre Casa Mariol 1L
Casa Mariol
La Casa Mariol és una casa familiar d’origen agrícola situada a Batea. Des de fa cent anys, els nostres pagesos i tècnics cuidem el nostre entorn per treure’n el millor fruit i produir sense intermediaris productes d’elaboració artesanal evitant l’ús de mètodes químics agressius.
-
Arròs Bomba 1KG
Lo nostre ARRÒS es una empresa familiar d’Amposta, al Delta de l’Ebre.
El Jordi és el gerent, amb la seva empenta i la de la seva familia tenen un moli propi i una marca propia d’arròs, que els permet controlar tot el cicle del producte, desde la producció als seus camps fins l’embalatge final.
Actualment produeixen arròs Bomba, Marisma, Marisma integral, Hoshi i Carnaroli. Tots els productes tenen el segell de Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera.
-
Cervesa Artesana Autèntica 50CL
Ginesart
Ginesart és una microcerveseria amb una capacitat productiva de 100 L semanals i amb tota la producció natural.
La passió d’aquests cervesers artesans és destilada en cada una de les cerveses que produeixen, donant-los-hi un gust únic!
Les seves cerveses són naturals, sense pasteuritzar i amb el gas carbònic generat de manera natural.
-
Vi Blanc Macabeu
Macabeu Suñer
De les nostres vinyes, plantades fa més de 60 anys a la riba del riu Ebre, neix aques vi monovarietal. Aromes de fruita tropical i fruita blanca, mineral i anisat en boca.
Jove, brillant, fresc, intens i persistent. Expressa, de la millor manera, la tipicitat del macabeu de la nostra zona.
Joventut i Experiència
Suñer vins i olis
A Ginestar un poble de les Terres de l’Ebre, durant generacions, la familia Suñer s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.
“Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra”
-
Vi Negre Ecològic Eclipsi
Eclipsi
Blanc de negres únic. Merlot en essència, d’un color blanc brillant. Vibrant presència de poma àcida i subtils tocs de fruits vermells. Cremós i refrescant amb un final persistent.
Experiència i joventut
A Ginestar un poble de les Terres de l’Ebre, durant generacions, la familia Suñer s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.
“Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra”
-
Vi Negre Ecològic Suñer Merlot
A Ginestar un poble de les Terres de l’Ebre, durant generacions, la familia Suñer s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.
“Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra”