Biosfera Comestible - vine al camp, descobreix el que menges!

La finalitat de la BiosferaComestible es poder conscienciar d’un consum responsable
amb el medi ambient i amb la artesania de les nostres terres a través de diversos medis.

Contacteu amb nosaltres

Terres de l'Ebre

A través de els nostres productes elaborats a la reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, assegurant la seva qualitat i el respecte per el entorn on es produeix.

+ Info

Educaciò i consciencia

Educant els nostres fills aprenent la importància de la conservació de la biosfera i prenent consciència de que alimentar-se és molt més que menjar.

+ Info

Sortides al camp

A través de les nostres sortides al camp, podrem descobrir com els artesans fan els productes que consumim cada dia i el respecte que tenen a la seva terra.

+ Info

Receptes tradicionals

Amb les nostres receptes tradicionals fusionades amb innovacions per fer-les més saludables i obertes a nous productes desenvolupats amb el conreu tradicional.

+ Info

Deixa’t guiar per el món que t’envolta per poder redescobrir mitjançant la percepció del que és realment important.
Embarca’t amb nosaltres en un viatge ple de sabors, imatges i coneixements que et duran una nova experiència amb la natura, siguis d’on siguis, estiguis on estiguis.

El nostre equip

Conxita Blasi

CEO de Biosferacomestible

Emprenedora i Pedagoga de professió, embarcada des de fa molts anys en la divulgació dels productes de la comarca, he trobat en la agrobotiga i l’hostal el medi per difondre’l.
“Triar el que mengem es responsabilitat nostra”

Jordi Solé

Biòleg de Familia, responsable de producte i visites de camp

Dissenyador, biòleg i empresari rural amb moltes ganes d'apropar el patrimoni natural als nostres clients a través dels aliments. "Descobreix el que menges, vine al Camp!"

Glòria Solé

La junior encarregada del màrqueting i TICs.

Estudiant de Psicologia i esperit viatger.
“Pensa en global, actua local”

Descobreix mes sobre la nostra empresa

7 de Ribera

Som una família del Sud de Catalunya , on fa més de deu anys que va començar un projecte en comú, apropar el treball dels artesans i pagesos de la nostra terra a la gent. Som una agrobotiga i hostal rural situat al casc antic de Móra d’Ebre, al cor de les Terres de l’Ebre. Hem fet d’estimar la nostra terra i el que ens ofereix, la nostra professió. Conscienciats amb la fragilitat del nostre ecosistema, lluitem cada dia per poder oferir productes de consum compromesos amb les tradicions i el respecte per el medi ambient.

Les nostres terres

MAS DE LA FAMILIA
És una sènia situada al terme municipal de Móra la Nova tocant al riu Ebre. Els nostres iaios va comprar la finca als anys 60, on hi va cultivar la verdura i fruita que servien al seu restaurant, començant amb l’esperit de conreu de proximitat que va impregnar a la nostra mare des de la seva infància. Actualment aquesta finca està al cinquanta per cent dedicada al cultiu de oliveres i l’altra meitat en la reintroducció de la horta ecològica. Col·laborem en el projecte Custodia fluvial i agrària a les planes d’inundació de l’Ebre, gràcies al acord de col·laboració entre nosaltres i el grup de Natura Freixe, es poden dur a terme actuacions de millora i conservació en un entorn fluvial de alt valor ecològic.

LA PINEDA
És una finca de secà, de 17 hectàrees situada a la partida dels Aiguamolls al terme municipal de Móra d’Ebre. Aquesta finca forma part de la Xarxa Natura 2000 al entorn de protecció del massís de la Picossa. Participem en la recuperació del hàbitat i la protecció de la posta de l’àguila cuabarrada, espècie en perill d’extinció. De les 17 hectàrees, 13 són bosc i garriga i la resta cultiu de secà, ametllers i oliveres. Hàbitat típicament mediterrani, molt propici per espècies com els conills, perdius, fardatxos, serps...

Els nostres productors

Els nostres productors formen una part fonamental del nostre equip, treballem conjuntament per oferir-te els millors productes. Treballant la terra amb il·lusió i respecte per la natura durant generacions, consumint els seus productes aconseguim posar amb valor la dieta mediterrània. Com la família Pagès, la Maribel, en Jordi i els seus fills han transformat les seves finques de cireres en agricultura ecològica, per oferir cireres boníssimes, millorant la seva qualitat per al consum i les muntanyes de Tivissa, que és l’entorn on les cultiven.