Oli Arbequina Oleum Naturale 3L

33.0066.00 (IVA Inc.)

Oleum Naturale

Des de 1901, la familia ha produit oli d’oliva a les finques “Les Planes”, actualment plantades d’oliveres arbequines. Les finques es troben a Rasquera, al Sud de Catalunya, entre les Serres de Llaberia i Cardó, en una plana asoleiada, són ideals pel cultiu de l’olivera, el terra amb lloses de pedra, obliga a les arrels a buscar amb afany l’aliment per poder donar un fruit aromàtic excel·lent.

Oli d’oliva verge extra d’arbequina  produit per olives de collita pròpia en sistema de prducció ecològica, amb el màxim respecte amb el medi ambient i que els permet produir un oli de la màxima qualitat.

Les olives són collides en verd, resultatnt un oli d’oliva fresc i aromàtic, amb el màxim de polifenols i antioxidants, ideal per qui busca un oli arbequí potent i diferent, amb tots els matisos i que conseva amb el temps els seus atributs, aroma, amarg i picant.

Aquest oli exepcional es troba entre els 5 millors olis 100% arbequina del món, i es consolida com el millor oli 100% arbequina de Catalunya, en el concurs Terraolivo de Jerusalem 2016, amb el Premi Prestige Gold.

Esborrar

Detalls del producte

Mas Roquell

Oleum Naturale: Oli d’oliva verge extra d’ARBEQUINA. Oli d’oiva de CATEGORIA SUPERIOR obtingut directament d’olives i solament mitjançant procediments mecànics.

  • Extret en fred
  • Agricultura Ecològica
  • Acidesa 0.27º
  • Origen: Rasquera. Terres de l’Ebre
  • Envàs de Bag in Box: permet concervar tot el sabor i totes les propietats del producte una vegada oberts. Disposa d’una aixeta que conserva el buit en l’interior de la bossa.

Informació addicional

Quantitat

1 Bag in Box 3L, 2 Bag in Box 3L

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.

També et recomanem…