Tots els productes

Veure la cistella “CISTELLA CLÀSSICA” s'ha afegit a la teva cistella.

Mostrant 13–24 de 52 resultats

Veure'ls tots
Filtres:
  • Arròs Bomba 1KG

    Lo nostre ARRÒS es una empresa familiar d’Amposta, al Delta de l’Ebre.

    El Jordi és el gerent, amb la seva empenta i la de la seva familia tenen un moli propi i una marca propia d’arròs, que els permet controlar tot el cicle del producte, desde la producció als seus camps fins l’embalatge final.

    Actualment produeixen arròs Bomba, Marisma, Marisma integral, Hoshi i Carnaroli. Tots els productes tenen el segell de Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera.

    3.80 (IVA Inc.) Afegir a la cistella
  • Vermut Blanc Falset Reserva 750ML

    Agrícola Falset-Marçà

    Elaborat amb Garnatxa blanca i Macabeu brisat.

    S’afegeix una infusió amb 120 herbes aromàtiques i medicinals que han estat macerant durant més d’un any en bocois de roure.

    El temps d’elaboració mínim d’aquest vermut és de tres anys.

    10.00 (IVA Inc.) Afegir a la cistella
  • Cervesa Artesana Autèntica 50CL

    Ginesart

    Ginesart és una microcerveseria amb una capacitat productiva de 100 L semanals i amb tota la producció natural.

    La passió d’aquests cervesers artesans és destilada en cada una de les cerveses que produeixen, donant-los-hi un gust únic!

    Les seves cerveses són naturals, sense pasteuritzar i amb el gas carbònic generat de manera natural.

    3.8523.10 (IVA Inc.)
    Esborrar
    Seleccionar opcions
  • Macarrons d’Espelta Integrals Ecològics 500GR

    Biogoret  elabora productes naturals i tot tipus de plats preparats procedents del cultiu ecològic.

    Manté els criteris de sostenibilitat en el conjunt de la seva activitat, utilitzant la energia solar per el consum d’aigua calenta en les seves instal·lacions i la energia solar fotovoltàica i la eòlica per la il·luminació de tota l’àrea administrativa i social.

    Forma part dins del grup Bionsan amb més de 30 anys d’experiència en alimentació natural, saludable, de qualitat i seguint estrictes criteris dietètics. La major part de productes que utilitza, es tracten de productes de proximitat.

    Tant en la producció, com l’elaboració i l’envasat es té en compte la sostenibilitat i el respecte amb l’entorn i el medi ambient.

    4.38 (IVA Inc.) Afegir a la cistella
  • Vi Blanc Macabeu

    Macabeu Suñer

    De les nostres vinyes, plantades fa més de 60 anys a la riba del riu Ebre, neix aques vi monovarietal. Aromes de fruita tropical i fruita blanca, mineral i anisat en boca.

    Jove, brillant, fresc, intens i persistent. Expressa, de la millor manera, la tipicitat del macabeu de la nostra zona.

    Joventut i Experiència

    Suñer vins i olis

    A Ginestar un poble de les Terres de l’Ebre, durant generacions, la familia Suñer s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.

    “Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra”

    5.0030.00 (IVA Inc.)
    Esborrar
    Seleccionar opcions
  • Vi Negre Ecològic Eclipsi

    Eclipsi

    Blanc de negres únic. Merlot en essència, d’un color blanc brillant. Vibrant presència de poma àcida i subtils tocs de fruits vermells. Cremós i refrescant amb un final persistent.

    Experiència i joventut

    A Ginestar un poble de les Terres de l’Ebre, durant generacions, la familia Suñer s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.

    “Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra”

    10.0060.00 (IVA Inc.)
    Esborrar
    Seleccionar opcions
  • Vi Negre Ecològic Suñer Merlot

    A Ginestar un poble de les Terres de l’Ebre, durant generacions, la familia Suñer s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.

    “Avui, pare i filla, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra”

    7.0042.00 (IVA Inc.)
    Esborrar
    Seleccionar opcions
  • Vi Blanc ACÀCIA

    ACÀCIA Edició Limitada:

    Suñer Acàcia reinventa la varietat insignia de les Terres de l’Ebre. Vi blanc monovarietal macabeu provinent de vinyes velles, mostra un color groc pàl·lid amb reflexes daurats, net i brillant.

    El seu aroma a fruita blanca i cítrics armonitza amb notes florals obsequiades per la fusta d’acàcia.

    Fresc i envolvent, la fruita amb subtils torrats crea un tast únic.

    10.0060.00 (IVA Inc.)
    Esborrar
    Seleccionar opcions
  • DESCOBREIX EL MILLOR OLI ARBEQUÍ DE CATALUNYA

    VINE AL CAMP, DESCOBREIX EL QUE MENGES!

    Anirem a veure els camps i la producció del Mas Roquell, on fan el millor oli d’oliva ecològic 100% Arbequí de Catalunya, es tracta del Oleum Naturale galardonat amb el premi Prestige Gold, del concurs Terraolivo de Jerusalem.

    Aquest oli està situat en el top 5 mundial de oli d’oliva arbequí 100%.

    La seva finca de producció es troba al terme municipal de Raquera, a deu minuts de Móra d’Ebre, la capital de la comarca.  Sortirem tots junts amb els nostres cotxes des de el 7 de Ribera, situat al casc antic de Móra d’Ebre.

    Veurem les seves oliveres ecològiques i ens explicaran els seus mètodes de producció.

    Per acabar farem un tasts d’olis.

    Vine a provar aquesta experiència sensorial, on gaudiran  tots els teus sentits, i coneix de més a prop l’art mil·lenari de fer oli de la mà d’aquests fantàstics productors reconeguts mundialment!

    6.00 (IVA Inc.) Afegir a la cistella
  • Oli La Picossa Arbequi 2L

    Agrària Sant Antoni Abad Móra d’Ebre

    Fa més de 5.000 anys que la olivera es va començar a cultivar a l’Orient Mitjà. Van ser els fenicis i els grecs els que van introduir la olivera a Catalunya i a la Península Ibèrica.
    Se sap que des del port de Dertosa (Tortosa) ja s’exportava vi i oli.
    El riu Ebre va ser decrit a l’Obra Marítima d’Avenius que podria significar “riu d’Oli”
    Les oliveres més antigues es troben avui a les terres de l’Ebre, on encara es pot gaudir d’una espectacular massa d’oliveres mil·lenàries.

    12.00 (IVA Inc.) Afegir a la cistella
  • Vi Blanc Garnatxa Blanca Ecològica 750 ML

    Casa Mariol

    La Casa Mariol és una casa familiar d’origen agrícola situada a Batea. Des de fa cent anys, els nostres pagesos i tècnics cuidem el nostre entorn per treure’n el millor fruit i produir sense intermediaris productes d’elaboració artesanal evitant l’ús de mètodes químics agressius.

    4.4026.40 (IVA Inc.)
    Esborrar
    Seleccionar opcions
  • Oli d’oliva La Picossa 250ML

    La Picossa

    Agrària Sant Antoni Abad Móra d’Ebre

    Fa més de 5.000 anys que la olivera es va començar a cultivar a l’Orient Mitjà. Van ser els fenicis i els grecs els que van introduir la olivera a Catalunya i a la Península Ibèrica.

    Se sap que des del port de Dertosa (Tortosa) ja s’exportava vi i oli.

    El riu Ebre va ser decrit a l’Obra Marítima d’Avenius que podria significar “riu d’Oli”

    Les oliveres més antigues es troben avui a les terres de l’Ebre, on encara es pot gaudir d’una espectacular massa d’oliveres mil·lenàries, entre les quals Móra d’Ebre en té una gran mostra.

    3.55 (IVA Inc.) Afegir a la cistella